Με Λιβάι Γκαρσία στην Τούμπα η ΑΕΚ, μπαίνει την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς (vids)

Λιβάι Γκαρσία & Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

i

Λιβάι Γκαρσία & Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©Intime

Με Λιβάι Γκαρσία στην Τούμπα η ΑΕΚ, μπαίνει την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς (vids)

Κώστας Τσίλης 11:17 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 29.03.2023

Ο Λιβάι Γκαρσία θα μπει από την Πέμπτη (30/03) σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων κι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αποφόρτιση ο Γκατσίνοβιτς, αύριο η κρίσιμη μέρα για Μουκουντί.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (02/04, 19:30) στην Τούμπα για την δεύτερη αγωνιστική των Play Offs. Η Ενωση δεν έχει άλλο στόχο πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (29/03) ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, από την Πέμπτη (30/03) ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για το παιχνίδι της Τούμπας. Οπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί από το Sportal.

Από την άλλη, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (29/03) για αποφόρτιση και παλεύει να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του προπονητή του, Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Κυριακής (02/04).

Επίσης, ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει τον Μουκουντί μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, σήμερα (29/03) έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια αποφόρτιση αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού. Δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει φουλ ρυθμούς στην δουλειά που κάνει στα Σπάτα. Όπως άλλωστε έγινε και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν και πάλι είχε χάσει προπονήσεις αλλά τελικά έδωσε κανονικά το παρών. 

Επίσης για το ματς της Κυριακής επιστρέφει ο Ντομαγκόι Βίντα, που έχασε λόγω τιμωρίας το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τέλος, ο Τομ φαν Βέερτ που υπέστη διάστρεμμα είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα και θα κριθεί τις επόμενες ημέρες η συμμετοχή του.