Ερωτηματικό και το δίδυμο των στόπερ της ΑΕΚ για το ματς στην Τούμπα
i

Αρολντ Μουκουντί

Ερωτηματικό και το δίδυμο των στόπερ της ΑΕΚ για το ματς στην Τούμπα

Κώστας Τσίλης 08:00 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 29.03.2023

Ο Μουκουντί που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα τον... περιμένει.

Υπάρχουν μια σειρά από αγωνιστικά ερωτηματικά στα οποία ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει οριστικές απαντήσεις, προκειμένου να μπορέσει να πάρει οριστικές αποφάσεις για το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα απ' αυτά τα ερωτηματικά, βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας. Και ουσιαστικά ξεκινά από τον Αρολντ Μουκουντί. 

Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

13:51 - 28.03.2023

Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;

Ούτε υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθούν λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από συμφωνία των Μεγάλων κλαμπ σ' ένα πλαίσιο, ούτε όμως ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν φαινόταν να υπάρχει κάτι σοβαρό. Ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει φουλ ρυθμούς στην δουλειά που κάνει στα Σπάτα. Κάτι που αναμένεται πάντως να γίνει μέσα στην εβδομάδα. Και ο Αλμέιδα είναι υποχρεωμένος να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Μουκουντί, για να αποφασίσει για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. 

Προφανώς και ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει τον Μουκουντί μέχρι και την τελευταία στιγμή. Όπως άλλωστε έγινε και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν και πάλι είχε χάσει προπονήσεις αλλά τελικά έδωσε κανονικά το παρών. Επίσης για το ματς της Κυριακής επιστρέφει ο Ντομαγκόι Βίντα, που έχασε λόγω τιμωρίας το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.