Μέσα και ο Ελιασον για το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι

Νίκλας Ελίασον

i

©Intime

Μέσα και ο Ελιασον για το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι

Κώστας Τσίλης 15:01 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 19.01.2024

Ο Νίκλας Ελίασον προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Αλμέιδα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με την δεδομένη απουσία του Λιβάι Γκαρσία αλλά και τις τιμωρίες λόγω καρτών του Νταμιάν Σιμάνσκι και του Πέτρου Μάνταλου, το απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι είναι ήδη μεγάλο. Επομένως κάθε αγωνιστικό πρόβλημα που λύνεται, έχει σημασία. Και το καλό μαντάτο της σημερινής προπόνησης ήρθε από τον Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον κράτησαν εκτός της ρεβάνς κυπέλλου με τον Άρη. Πήρε μέρος σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο. Επομένως θα τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο. Ενδεχομένως ακόμα και να διεκδικήσει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, στην βασική ενδεκάδα.

Αντίθετα με τον Ελιασον, ο Γκαρσία δεν μπήκε στην προπονηση ούτε και σήμερα. Ενώ δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο ούτε και για αύριο. Ως εκ τουτου δεν τίθεται θέμα να προλάβει το αυριανό ματς στο Περιστέρι. Και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα αξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας του Γκαρσια, προκειμενου να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να επιστρέψει με ΟΦΗ ή θα χρειαστεί να προφυλαχθεί για ένα ακόμα ματς.

Η ΑΕΚ θα το ψάξει μέχρι τέλους για μεταγραφική κίνηση, με ακραίο μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ στο κάδρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:44 - 19.01.2024

Η ΑΕΚ θα το ψάξει μέχρι τέλους για μεταγραφική κίνηση, με ακραίο μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ στο κάδρο

Εξακολουθεί η ΑΕΚ να είναι έντονα ενεργή και να κάνει προσπάθειες προκειμένου να κλείσει μεταγραφές μέχρι τέλος Γενάρη, μέσα σ' ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων.

Στο μεταξύ, ο Σιμάνσκι ξεπέρασε το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Και προπονήθηκε κανονικά. Όμως για το ματς της Κυριακής είναι τιμωρημένος.