Χωρίς Σιμάνσκι η ΑΕΚ με Ατρόμητο, προπονήθηκε κανονικά ο Κάλενς, το «παλεύει» ο Ελίασον

Σιμάνσκι

i

Νταμιάν Σιμάνσκι/©intime

Χωρίς Σιμάνσκι η ΑΕΚ με Ατρόμητο, προπονήθηκε κανονικά ο Κάλενς, το «παλεύει» ο Ελίασον

Κώστας Τσίλης 20:08 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 18.01.2024

Δεν θα έχει ο Αλμέιδα ούτε τον Σιμάνσκι στο Περιστέρι καθώς δηλώθηκε να εκτίσει ποινή από κάρτες, αντίθετα θα παίξει κανονικά ο Κάλενς, ενώ έχει πολύ καλές πιθανότητες για να προλάβει ο Ελίασον

Μια ακόμα δεδομένη απουσία για το ματς της ΑΕΚ την Κυριακή στο Περιστέρι, προστέθηκε στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από τις κάρτες που έχει συμπληρώσει, στο ματς με τον Ατρόμητο. Κάτι που έχει να κάνει και με το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. 

Ο Σιμάνσκι δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με τον Άρη, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως οριακά θα προλάβαινε το παιχνίδι της Κυριακής και το πιθανότερο ήταν πως δεν έφτανε και στο 100% της ετοιμότητάς του. Γι αυτό και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή στο συγκεκριμένο ματς. Κάτι που υπάρχει ήδη και με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι στο Περιστέρι για τον ίδιο λόγο. 

Αντίθετα ο Άλεξ Κάλενς, που επίσης δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο Κλεάνθης Βικελίδης, σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Ως εκ τούτου είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Κάτι αντίστοιχο πιθανότατα θα συμβεί και με τον Νίκλας Ελίασον. Παρόλο που δεν προπονήθηκε σήμερα. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη, το "παλεύει" για να προλάβει το ματς στο Περιστέρι. Με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.