Ντέμης: «Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ - Υπάρχει τρομερό κλίμα σε ΑΕΚ και Λίβερπουλ»

Ντέμης - Αλμέιδα - Κλοπ

i

© Intime

Ντέμης: «Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ - Υπάρχει τρομερό κλίμα σε ΑΕΚ και Λίβερπουλ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα!

Μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τους προπονητές στους οποίους θα ήθελε να μοιάσει, με τον τεχνικό της ΑΕΚ αλλά και τον Κλοπ να έχουν την τιμητική τους.

«Προπονητής δεν ήθελα ποτέ να γίνω, αλλά κοίτα πόσο τυχερός είμαι τώρα. Είμαι ΑΕΚ και Λίβερπουλ. Κλοπ και Αλμέιδα. Τυχαίνει οι δύο ομάδες που υποστηρίζω να έχουν προπονητές που μου αρέσουν πάρα πολύ. Το κλίμα που βγάζουν ομάδες, η νοοτροπία τους, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν. Το ποδόσφαιρο του Κλοπ, αυτό μου αρέσει. Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ. Έχουν χαρά οι ποδοσφαιριστές, παίζουν επιθετικά. Μου αρέσει ο Αλμέιδα που παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του ο 100%, το βλέπουμε στο γήπεδο αυτό. Υπάρχει ένα τρομερό κλίμα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Λίβερπουλ», ανέφερε αρχικά.

Τέλος, ο Ντέμης μίλησε για το γεγονός ότι τα πανομοιότυπα μοντέλα παιχνδιού και το γρήγορο στιλ ποδοσφαίρου της Premier League θα ταίριαζαν στον τεχνικό της Ένωσης: «Δεν συγκρίνω, γιατί φυσικά ο Κλοπ έχει μεγαλύτερη καριέρα. Θεωρώ ο Αλμέιδα θα έπιανε στην Αγγλία, του ταιριάζει. Θα απαντούσα Κλοπ και μερικά στοιχεία του Αλμέιδα θα έπαιρνα, όσον αφορά το οικογενειακό κλίμα και όλο αυτό που έχει φτιάξει στην ΑΕΚ, μου αρέσει πάρα πολύ».