Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον

Ματίας Αλμέιδα

i

©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:38 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 30.11.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με την Μπράιτον στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚυποδέχεται τη Μπράιτον στην «OPAP Arena» το βράδυ της Πέμπτης (30/11, 19:45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η Ένωση με οδηγό το έπος στην Αγγλία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, όπου επικράτησε με 3-2, καλείται να κάνει ακόμα μία υπέρβαση, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στα νοκ-άουτ είτε της συγκεκριμένης διοργάνωσης είτε του Conference League.

Λίγο πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους «γλάρους» στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων». Ο Αργεντινός τεχνικός αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά το πρόβλημα των απουσιών, με τους Γενς Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία να είναι εκτός.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι και Πινέδα, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Γκατσίνοβιτς (αριστερά) και ο Άμραμπατ (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τσούμπερ με τον Μάνταλο από πίσω του.

Τσατάλης για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη δολοφονία Κατσούρη: «Είμαστε τιμωρημένοι, μην ασχολείστε με υπάνθρωπους»
EUROPA LEAGUE

12:40 - 30.11.2023

Τσατάλης για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη δολοφονία Κατσούρη: «Είμαστε τιμωρημένοι, μην ασχολείστε με υπάνθρωπους»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης πήρε θέση για τα όσα γράφτηκαν σήμερα (30/11) για την υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε την σοβαρότητα που θα πρέπει να δείξουν οι οπαδοί της Ένωσης στην αναμέτρηση με τη Μπράιτον.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Μάνταλος.

Η βαθμολογία του ομίλου της ΑΕΚ

🔴Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη