«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με τη Ντιναμό: Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και drone (vid)

OPAP Arena

i

© Intime

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με τη Ντιναμό: Χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και drone (vid)

Sportal newsroom 10:25 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:09 - 20.08.2023

Οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί από την ελληνική αστυνομία ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19/08, 21:45), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, μετά τη νίκη της μέσα στην Κροατία την περασμένη Τρίτη (15/08).

Οπως είναι λογικό, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι αυξημένα. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (18/8) συνελήφθη ένας 43χρονος, οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από βίντεο που τον δείχνει να συμμετέχει στα επεισόδια.

Xιλιάδες αστυνομικοί εντός και εκτός γηπέδου

Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το DNA που έχει βρεθεί τόσο στα ρούχα του Μιχάλη Κατσούρη, όσο και στα μαχαίρια που έχουν στην κατοχή τους αλλά και αυτό που βρέθηκε στο χώρο των επεισοδίων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Open, ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ προβλέπει την πρόληψη και προστασία των πολιτών και των παικτών γι’ αυτό το λόγο θα υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί εντός και εκτός γηπέδου απόψε (19/08).

Οπως αναφέρεται μάλιστα θα υπάρχουν και πτήσεις ελικοπτέρων, ενώ θα κυκλοφορούν και drone που θα δίνουν συνεχόμενη εικόνα στη ΓΑΔΑ από το σημείο, ενώ ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός σε όσους πάνε στο γήπεδο. Η ίδια η ομάδα μέσω ανακοίνωσης, επομένως, ζήτησε από τους φιλάθλους να είναι αρκετά προσεκτικοί, προκειμένου ο σύλλογος να μην τιμωρηθεί.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι

Τέλος, οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί και στον τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς, από όπου μπήκαν οι Κροάτες χούλιγκαν.