Πλήρης με ΑΕΚ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Πώληση για τους Ιβάνουσετς, Λιβάκοβιτς, αλλά ταξιδεύουν με την αποστολή στην Αθήνα

Ο Λιβάκοβιτς.

i

©intime

Πλήρης με ΑΕΚ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Πώληση για τους Ιβάνουσετς, Λιβάκοβιτς, αλλά ταξιδεύουν με την αποστολή στην Αθήνα

Κωνσταντίνος Ζήκος 13:52 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 07.08.2023

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα βρίσκεται ήδη η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τους πρωταθλητές Κροατίας να ετοιμάζονται για το αυριανό παιχνίδι στην ΟPAP Arena, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΚ την Τρίτη το βράδυ.

Χωρίς απουσίες ταξιδεύει για την Αθήνα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την αντίπαλο της ΑΕΚ, να έρχεται με καλή διάθεση και ψυχολογία, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω των επίσημων λογαριασμών της. 

Κατά την άφιξή τους στην Αθήνα, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει ο προπονητής Ιγκόρ Μπίστσαν και στη συνέχεια, στις 19:30, θα ακολουθήσει προπόνηση των Κροατών στην OPAP Arena.

Εντός αποστολής βρίσκονται όλοι οι αστέρες της Ντινάμο, μεταξύ των οποίων ο Ιβάνουσετς και ο Λιβάκοβιτς, που βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρηση τους από τον σύλλογο. Ήδη, ο Λούκα Ιβάνουσετς φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη Φέγενορντ, αφού υπάρχει συμφωνία και του παίκτη, αλλά και των ομάδων για μεταγραφή ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά, όπως προκύπτει, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα παίξει τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει.

Η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Όσο για τον Λιβάκοβιτς, είναι επίσης σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει, με το όνομα του να έχει γραφτεί για Σεβίλλη και Φενέρμπαχτσε με τις εξελίξεις να αναβάλλονται προς το παρόν και μέχρι να τελειώσουν τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ.

H Ντινάμο μάλιστα θα αποτελέσει τη πρώτη ομάδα που θα φιλοξενήσει η ΑΕΚ στο νέο της σπίτι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που θυμίζουμε θα συμβεί χωρίς τη παρουσία οπαδών της. Όπως το ίδιο θα συμβεί και στη ρεβάνς της 15ης Αυγούστου, όταν και η Ένωση θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ, χωρίς παρουσία οπαδών της για λόγους ασφαλείας.