Κιτρινόμαυρη παράνοια: Οπαδός της ΑΕΚ είδε το γκολ του Βίντα κι έφυγε «σφαίρα» σε γειτονικό μαγαζί για το... «Freed From Desire»

Η «τρέλα» ενός οπαδού της ΑΕΚ

i

© PrtScr

Κιτρινόμαυρη παράνοια: Οπαδός της ΑΕΚ είδε το γκολ του Βίντα κι έφυγε «σφαίρα» σε γειτονικό μαγαζί για το... «Freed From Desire»

Ένας οπαδός της ΑΕΚ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο από την Opap Arena την ώρα που ο Βίντα διαμόρφωσε το 2-2, ενώ αυτό που ακολουθεί στη συνέχεια φανερώνει την κιτρινόμαυρη... παράνοια.

Σε ένα ματς-θρίλερ, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση με... επεισοδιακό τρόπο!

Μπορεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να προηγήθηκε με 0-2 και να είχε «αγκαλιάσει» την πρόκριση για τα play offs του Champions League, όμως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Με δύο γκολ των Αραούχο και Βίντα στις καθυστερήσεις του ματς, η Ένωση έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και... πέταξε για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ισχυρό προβάδισμα που πήραν οι Κροάτες στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσε ένα αρχικό «σοκ» στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο», όμως οι οπαδοί του συλλόγου οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στην Opap Arena για ακόμη μία φορά, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό, σαν να... ήξεραν τι θα ακολουθήσει. Ένας από τους φίλους της ομάδας, λίγο μετά τη λήξη του ματς δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, ο οπαδός της Ένωσης τράβηξε με το κινητό του την στιγμή της ισοφάρισης, η οποία χάρισε και την πρόκριση στους «κιτρινόμαυρους» και στη συνέχεια έφυγε «σφαίρα» από το γήπεδο με προορισμό μία γειτονική καφετέρια. Ο λόγος γίνεται για τη «Βυζαντινή Γωνιά», ένα γνωστό «κιτρινόμαυρο» στέκι στο οποίο μαζεύονται αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν τα ματς, στήνοντας μία μικρή εξέδρα.

Ο φίλος της ΑΕΚ λοιπόν κατευθύνθηκε άμεσα προς το συγκεκριμένο μαγαζί όπως διαπιστώνεται κι από το βίντεο, με σκοπό να... ντυθεί dj και να βάλει στα ηχεία το τραγούδι «Freed From Desire». Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, αυτό το θρυλικό τραγούδι έχει ταξιδέψει σε πολλά ποδοσφαιρικά γήπεδα κι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων φιλάθλων. 

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, να σημειώσουμε πως το «Freed from desire» δεν ακούστηκε πρώτη φορά στη ρεβάνς με την Ντιναμό, καθώς οι οπαδοί της Ένωσης με την επιστροφή στο «σπίτι» τους και στην OPAP Arena, έχουν «υιοθετήσει» το τραγούδι, μετατρέποντας το σε ένα σύνθημα με εξαιρετικό ρυθμό. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν δημιουργήσει ένα σύνθημα στηριζόμενο στον ρυθμό του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο «Forza ΑΕΚΑΡΑ». 

Ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και έριξε... πρόστιμο για την πρόκριση - θρίλερ της ΑΕΚ
CHAMPIONS LEAGUE

13:13 - 20.08.2023

Ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και έριξε... πρόστιμο για την πρόκριση - θρίλερ της ΑΕΚ

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ κατέβηκε ο Μελισσανίδης μετά την τεράστια πρόκριση, τους αγκάλιασε όλους, αλλά όταν η κουβέντα πήγε στο πριμ, απάντησε με... πρόστιμο για το θρίλερ

Σε όλα τα εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν, ο dj της OPAP Arena δίνει το έναυσμα και στις εξέδρες στήνεται ένα ατελείωτο πάρτι. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρεφρέν τα μεγάφωνα χαμηλώνουν με σκοπό να ακουστεί το «Forza AEKARA» όσο πιο δυνατά γίνεται από τους οπαδούς της Ένωσης, ενώ η καυτή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα φώτα που αναβοσβήνουν, δημιουργούν μία εντυπωσιακή εικόνα.