Ο Αλμέιδα δεν θέλει ούτε πολλές, ούτε βιαστικές μεταγραφικές κινήσεις
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα δεν θέλει ούτε πολλές, ούτε βιαστικές μεταγραφικές κινήσεις

Κώστας Τσίλης 14:35 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 18.05.2023

Στην ΑΕΚ μέχρι την Τετάρτη δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τον τελικό, όμως για τον μεταγραφικό προγραμματισμό, υπάρχει συγκεκριμένο στίγμα που ήδη έχει δώσει ο Αλμέιδα

Είναι δεδομένο πως την στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται πως θα κρατήσει τον οργανισμό ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένο στον τελικό του κυπέλλου, αν κάποιος του θέσει ζήτημα μεταγραφικού σχεδιασμού, μπορεί και να τον πάρει στο κυνήγι. Από την άλλη μεριά, είναι πολύ κοντά πλέον ο καιρός που η Ένωση θα αρχίσει να ασχολείται με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. 

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει κάποια μεταγραφική σύσκεψη. Όμως η αλήθεια είναι πως ένα... στίγμα προθέσεων του Αλμέιδα, υπάρχει. Άλλωστε το πως κινήθηκε ακόμα και στο περυσινό καλοκαίρι ο Αργεντινός τεχνικός, αποτελεί μια πολύ ξεκάθαρη ένδειξη. Ο Αλμέιδα πέρυσι είχε παραλάβει ένα αγωνιστικό... ερείπιο που έπρεπε να το κτίσει από την αρχή. Ωστόσο έκανε μόλις οκτώ μεταγραφές και αυτές δεν ήθελε επουδενί να γίνουν με πίεση χρόνου. 

Δραστικά μέτρα από Αλμέιδα για την «προσγείωση» στον τελικό Κυπέλλου - Σκέφτεται διήμερο εγκλεισμό στο ξενοδοχείο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:40 - 17.05.2023

Δραστικά μέτρα από Αλμέιδα για την «προσγείωση» στον τελικό Κυπέλλου - Σκέφτεται διήμερο εγκλεισμό στο ξενοδοχείο!

Ο Αλμέιδα έχει ήδη καταστρώσει ένα πλάνο για να κρατήσει τους παίκτες της ΑΕΚ απολύτως συγκεντρωμένους στον τελικό του κυπέλλου, με σκέψη για δυο μέρες εγκλεισμό σε ξενοδοχείο

Τώρα τα πράγματα στην ΑΕΚ είναι πολύ διαφορετικά. Ο Αλμέιδα έχει στα χέρια του ένα γκρουπ που έχει δουλέψει ο ίδιος, που είναι απολύτως πετυχημένο και από το οποίο τουλάχιστον με βάση τα συμβόλαια, δεν πρόκειται να φύγουν ποδοσφαιριστές. Επομένως ο προσανατολισμός που υπάρχει, είναι πολύ ξεκάθαρος. Ο Αλμέιδα δεν θέλει ούτε πολλές, ούτε βιαστικές κινήσεις. Θα γίνουν στοχευμένες και όταν η ΑΕΚ βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται και ταιριάζει στο αγωνιστικό μοντέλο. 

Προφανώς μεγάλη σημασία για τον τρόπο που θα κινηθεί η ΑΕΚ στην αγορά, θα παίξει η υπόθεση του Πινέδα. Όπως επίσης και είναι σημαντικό το αν θα υπάρξει κάποια πώληση βασικού ποδοσφαιριστή μέσα στο καλοκαίρι. Όπως για παράδειγμα του Λιβάι Γκαρσία. Όλα αυτά φυσικά και θα επηρεάσουν ή και πολύ περισσότερο θα κρίνουν τον τρόπο που η ΑΕΚ θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά. Ωστόσο ο αρχικός προσανατολισμός, είναι για στοχευμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη.