ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα θα πρέπει να επιλέξει το ματς που θα στερηθεί τον αρχηγό του
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα θα πρέπει να επιλέξει το ματς που θα στερηθεί τον αρχηγό του

Κώστας Τσίλης 20:05 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 20.02.2023

Ο Αραούχο στην φάση που τον πάτησε στο πόδι ο Ολιβέιρα, χρεώθηκε την τέταρτη κίτρινη κάρτα και ο Αλμέιδα θα πρέπει να αποφασίσει από ποιο παιχνίδι θα τον στερηθεί.

Την φάση που χρεώθηκε κίτρινη κάρτα ο Σέρχιο Αραούχο, την έβλεπαν και την ξαναέβλεπαν μετά το ματς οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ακόμα και ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός, που ήταν ο πρώτος που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το πάτημα του Ολιβέιρα στο πόδι του Αραούχο, είναι παραπάνω από ξεκάθαρο. 

Μάλιστα το ακόμα χειρότερο, είναι πως ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ, πατάει τον αρχηγό της ΑΕΚ περίπου στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί την προηγούμενη Τετάρτη στην προπόνηση. Αλλά το αποτέλεσμα απ' όλο αυτό, ήταν τελικά να πάρει κίτρινη κάρτα ο Αραούχο. Κάτι που όχι μόνο επηρέασε το παιχνίδι του στο συγκεκριμένο ματς, αλλά είναι και η τέταρτη στο πρωτάθλημα. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα τρία ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου (ακόμα είναι άγνωστο τι θα γίνει με το παιχνίδι στο Περιστέρι), για να στερηθεί τον αρχηγό της ΑΕΚ. Υπάρχει το εντός έδρας του Σαββάτου με τον Αστέρας Τρίπολης, το εκτός με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ολυμπιακό. 

Το προφανές είναι πως ο Αλμέιδα θα επιλέξει ένα από τα δυο επόμενα. Με Αστέρα ή με ΟΦΗ. Απλώς υπάρχει και η παράμετρος, πως για το ματς του Σαββάτου με την ομάδα της Τρίπολης, έχουν ήδη δηλωθεί να εκτίσουν ποινή με κάρτες και ο Σιμάνσκι και ο Μουκουντί.