Ο Αλμέιδα θα ψάξει το φρεσκάρισμα, μέσα σε στενά περιθώρια επιλογών

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα θα ψάξει το φρεσκάρισμα, μέσα σε στενά περιθώρια επιλογών

Κώστας Τσίλης 11:57 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 17.12.2023

Θέλει ο Αλμέιδα να μπορέσει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το αυριανό ματς στο Αγρίνιο, αλλά τα προβλήματα δεν του δίνουν και πολλές επιλογές

Για την ΑΕΚ και για τον Ματίας Αλμέιδα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στο Άμστερνταμ, έχουν ήδη μείνει... πίσω και μπροστά υπάρχει μόνο το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Μάλιστα είναι σημαντικό και το γεγονός πως ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι καλά, επομένως η μάχη της Ολλανδίας δεν άφησε απώλειες. Φόρτωσε όμως κούραση. Και ο Αλμέιδα θέλει να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα αύριο στο Αγρίνιο. Χωρίς όμως να έχει και πολύ μεγάλες δυνατότητες, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. 

Ο Σέρχιο Αραούχο δεδομένα δεν θα είναι παρών στο Αγρίνιο, το ίδιο και ο Έκι Πόνσε. Ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα όσο και αν το παλεύει, όσο και αν το επιθυμεί πολύ, είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρει. Άλλωστε ακόμα και χθες πονούσε πολύ. Ενώ και ο Γενς Γιόνσον, που δεδομένα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, όπως ταξίδεψε και στην Ολλανδία, ίσως δεν είναι ακόμα στο 100% για να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. 

Ευτυχώς για τον Αλμέιδα, θα είναι κανονικά διαθέσιμος ξανά ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας στο Άμστερνταμ. Και έτσι θα λυθεί και το πρόβλημα που υπήρχε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και φάνηκε πολύ στο ματς με τον Άγιαξ. Όμως από εκεί και πέρα, στο βασικό σχήμα αύριο στο Αγρίνιο, δύσκολα θα υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές στην επιθετική γραμμή. 

Ο Γκαρσία, ο Τσούμπερ αλλά και ο Ελίασον, θα ξεκινήσουν το ματς, όπως έγινε και στην Ολλανδία. Απλώς πλέον η παρουσία του Ζίνι, ίσως και του Φαν Βέερτ, θα δώσουν περισσότερες επιλογές από τον πάγκο. 

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!