Φερνάντες: «Θα δουλέψω σκληρά και θα επιστρέψω δυνατός»

Φερνάντες: «Θα δουλέψω σκληρά και θα επιστρέψω δυνατός»

Κώστας Τσίλης 23:24 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 16.06.2023

Αμέσως μετά την επέμβαση, o Πάολο Φερνάντες έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από νοσοκομείο.

Η αλήθεια είναι πως για τον Πάολο Φερνάντες τα δύσκολα ξεκινούν τώρα. Δηλαδή αμέσως μετά την δίωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Βαρκελώνη σήμερα το απόγευμα. Έχει μπροστά του ένα δύσκολο και γεμάτο σκληρή δουλειά επτάμηνο, για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Πάντως ο ίδιος ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έδειχνε αμέσως μετά την επέμβαση να μην έχει χάσει την διάθεση του και την πίστη του πως θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Σε αυτό τον έχει βοηθήσει και η επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά και όλα τα μηνύματα που έχει λάβει. Μάλιστα ο Φερνάντες στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επέμβαση, έστειλε μήνυμα σκληρής δουλειάς.

Footmercato: «Η Θέλτα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον Πινέδα από τα 7-8 εκατομμύρια»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:19 - 15.06.2023

Footmercato: «Η Θέλτα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον Πινέδα από τα 7-8 εκατομμύρια»

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Λουίς Κάμπος που δουλεύει παράλληλα σε Θέλτα και Παρί Σεν Ζερμέν πιέζεται για να κάνει πωλήσεις, ανάμεσα σ' αυτές και του Πινέδα και με συγκεκριμένη τιμή.

«Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, σήμερα έκανα μια επέμβαση για ολική αποκατάσταση του αχίλλειου. Όλα πήγαν πολύ καλά. Δεν είναι καθολου εύκολο όλο αυτό για μένα. Αλλά από εδώ και πέρα μόνο θετική σκέψη για να δουλέψω πολύ σκληρά και να επιστρέψω και πάλι δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που ξόδεψαν λίγο χρόνο να μου γράψουν ένα μήνυμα ή να με πάρουν τηλέφωνο. Αισθάνομαι πραγματικά πως με αγαπάτε και το εκτιμώ . Σας ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα» έγραψε ο Φερνάντες.