ΑΕΚ: Ο Γκαρσία για ένα εκατοστό, δεν «έπιασε» το ρεκόρ σε άλμα του Ρονάλντο
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

ΑΕΚ: Ο Γκαρσία για ένα εκατοστό, δεν «έπιασε» το ρεκόρ σε άλμα του Ρονάλντο

Κώστας Τσίλης 13:02 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 29.12.2022

Ο Γκαρσία πήδηξε στον... ουρανό στο γκολ που πέτυχε στον Βόλο και για ένα εκατοστό δεν έσπασε το ρεκόρ σε άλμα που κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λιβάι Γκαρσία απογειώνεται για να πιάσει κεφαλιά και να σκοράρει. Το έχει ξανακάνει και όχι μόνο μια φορά. Όμως το άλμα του στο γκολ που πέτυχε χθες στον Βόλο, ήταν στον... ουρανό. Και μόλις για ένα εκατοστό, δεν έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Το άλμα του Γκαρσία μετρήθηκε από την Cosmote tv, στο ένα μέτρο και δέκα εκατοστά. Με το ύψος του Λιβάι να είναι στο 1.82, στο σύνολο ο επιθετικός της ΑΕΚ πήδηξε στα 2 μέτρα και 92 εκατοστά. Ο Ρονάλντο σε ματς της Ρεάλ με την Γιουνάιτεντ για τους "16" του Champions League, την σεζόν 2012/13, είχε φτάσει με άλμα στα 2 μέτρα και 93 εκατοστά. 

Η ΑΕΚ ξέρει πως παίζει την καλύτερη μπάλα και θα παλέψει να το εξαργυρώσει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:07 - 29.12.2022

Η ΑΕΚ ξέρει πως παίζει την καλύτερη μπάλα και θα παλέψει να το εξαργυρώσει

Στον Βόλο η ΑΕΚ έδωσε την απάντηση στο ερώτημα ποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα και μάλιστα με αριθμούς και τώρα έχει μπροστά την επόμενη πρόκληση. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Πάντως σίγουρα ο Γκαρσία έσπασε το δικό του ρεκόρ. Ήταν σε ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρινίο στην περυσινή σεζόν, όταν το άλμα του στο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά, είχε μετρηθεί στα 2 μέτρα και 70 εκατοστά. 

Ενώ για να έχετε μια τάξη μεγέθους, το γκολ που είχε πετύχει ο Ελ Νεσίρι του Μαρόκου στο πρόσφατο Μουντιάλ απέναντι στην Πορτογαλία και είχε εντυπωσιάσει τον πλανήτη, ήταν με άλμα στα 2 μέτρα και 73 εκατοστά. Δηλαδή 19 λιγότερα από το γκολ του Λιβάι στον Βόλο.