ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς θέλει να παίξει στον Βόλο
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς θέλει να παίξει στον Βόλο

Κώστας Τσίλης 20:05 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 13.12.2022

Η επιθυμία του Γκατσίνοβιτς είναι να το παλέψει για να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο να μην μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα. Και η εικόνα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς χθες (12/12) στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν χαρακτηριστική.

Να στέκει για αρκετή ώρα και να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του να παίζουν ένα μίνι προπονητικό δίτερμα, τα έλεγε όλα για την ψυχολογία και τις σκέψεις του. Ο Σέρβος μέσος θέλει να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Ξέρει πως η αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με το οστικό οίδημα, περνάει και μέσα από την δική του διαχείριση. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως είναι στο χέρι του η επιστροφή του. Αν ήταν, θα έπαιζε ακόμα και την Πέμπτη στο ματς κυπέλλου με την Κηφισιά. Δυστυχώς δεν είναι. 

Όμως ο Γκατσίνοβιτς είναι αποφασισμένος να δώσει την «μάχη» του, προκειμένου να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για να παίξει στο ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο στις 28 Δεκεμβρίου. 

Δεν είναι μια καθόλου εύκολη «μάχη». Και σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να θεωρηθεί «κλειδωμένο» πως ο «Γκάτσι» θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στο 2022. Όσο και αν ο ίδιος ο παίκτης το θέλει πολύ. 

Όσο και αν ο Αλμέιδα τον χρειάζεται και δεν το έκρυψε, σ' όσα χθες είπε δημοσίως. Ο Γκατσίνοβιτς θέλει να παίξει και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Χωρίς να είναι σίγουρο πως θα το καταφέρει.