Ο λόγος που δεν πέταξε κανονικά το αερόστατο για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Ο λόγος που δεν πέταξε κανονικά το αερόστατο για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:08 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 13.04.2024

Γιατί δεν πέταξε κανονικά το αερόστατο με το επετειακό σήμα της ΑΕΚ στη γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυση της και απλά σηκώθηκε μέχρι ένα σημείο;

Μέρα γιορτινή η σημερινή για την ΑΕΚ! Η Ένωση γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο έδωσαν το παρόν χιλιάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου (13/04) φίλοι του Δικεφάλου κάθε ηλικίας έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο με τον ύμνο να παίζει και τη γιορτή να έχει ξεκινήσει, ενώ στις 16:00 άνοιξαν οι θύρες και ο κόσμος της Ένωσης γέμισε την «OPAP Arena», με τη γιορτή να συνεχίζεται μέσα στο γήπεδο.

Στο σπίτι της, μ' όλη την... οικογένεια της μαζεμένη, η ΑΕΚ γιόρτασε τα πιο σημαδιακά γενέθλια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:53 - 13.04.2024

Στο σπίτι της, μ' όλη την... οικογένεια της μαζεμένη, η ΑΕΚ γιόρτασε τα πιο σημαδιακά γενέθλια

Με χιλιάδες κόσμο να πλημμυρίζει από νωρίς τη Νέα Φιλαδέλφεια, μ' όλη την ομάδα παρούσα, με μεγάλες δόξες του παρελθόντος, με αερόστατο και με τούρτα, η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100α της γενέθλια

Μίλησαν δύο παίκτες της ΑΕΚ, ο Τσούμπερ και ο Μάνταλος, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μπρούνο Άλβες, ο θρύλος της ομάδας, Θωμάς Μαύρος, αλλά και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα. Έπαιξαν διάφορα βιντεάκια στα μάτριξ του γηπέδου, ακούστηκαν τραγούδια σχετικά με την Ένωση και φυσικά είχαμε και το σκηνικό με το αερόστατο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το είπε και το έκανε ως προς την ιδέα για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ. Το αερόστατο με το επετειακό σήμα της ομάδας, το οποίο θα γυρίσει όλη την Ελλάδα, ήταν... πρωταγωνιστής σε αυτή την υπέροχη «κιτρινόμαυρη» γιορτή.

Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να πετάξει κανονικά. Σηκώθηκε σε αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της γιορτής, όμως ποτέ δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κανονική πτήση. Ποιος είναι ο λόγος που το σχέδιο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν υλοποιήθηκε στο 100%; Ο πολύ δυνατός αέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτός εμπόδισε την κανονική πτήση του αερόστατου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει κάτι σχετικά με το πλάνο που υπάρχει για το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ. Θα ταξιδέψει κανονικά και θα γυρίσει όλη την Ελλάδα, όπως έχει ανακοινωθεί εξ αρχής από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.