Μοχαμάντι: «Είχα προτάσεις να φύγω από την ΑΕΚ αλλά με την τωρινή κατάσταση αποφάσισα να μείνω»

Μιλάντ Μοχαμάντι

i

Μιλάντ Μοχαμάντι/©intime

Μοχαμάντι: «Είχα προτάσεις να φύγω από την ΑΕΚ αλλά με την τωρινή κατάσταση αποφάσισα να μείνω»

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι μίλησε για τις προτάσεις που δέχτηκε με σκοπό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αλλά και για την απόφασή του να παραμείνει στον σύλλογο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της χώρας του «sarpoosh», ο Μίλαντ Μοχαμάντι μίλησε για την περσινή πορεία της ΑΕΚ, την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και για τη φετινή σεζόν. Ο Ιρανός μπακ ανέφερε πως σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο δέχτηκε διάφορες προτάσεις για να αποχωρήσει από την Ένωση, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα.

Να θυμίσουμε, την περασμένη σεζόν ο Μοχαμάντι μέτρησε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό μία ασίστ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μοχαμάντι: 

Για τον Ματίας Αλμέιδα: 

Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή.

Για τις προτάσεις που είχε για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ:

Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα.

Για τη συνύπαρξη με τον Χατζισαφί και ότι ενώ παίζουν στην ίδια θέση ανήκουν στην ίδια ομάδα σε ξένη χώρα:

Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά επειδή έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήρθαμε και κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα είναι η απόφαση του προπονητή ποιος θα παίζει. Είναι πολύ καλό που δύο συμπατριώτες παίζουν μαζί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στον Εχσάν, που τον θεωρώ αδερφό μου.

Αποκάλυψη της Τράμπζονσπορ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» - Περιμένει το ΟΚ από Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:35 - 28.07.2023

Αποκάλυψη της Τράμπζονσπορ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» - Περιμένει το ΟΚ από Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ερτουγρούλ Ντογκάν αναφέρθηκε στην επιθυμία του Σιώπη να γυρίσει στην Ελλάδα και στους Ζινκερνάγκελ, Μπακασέτα.

Για την απουσία του από την Εθνική:

Τραυματίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό με κράτησε μακριά από την Εθνική, αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά, πνευματικά και με εμπειρία. Ο προπονητής ξέρει ότι τώρα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.