Ο Μοχαμάντι είναι ξανά ετοιμοπόλεμος
i

Μιλάντ Μοχαμάντι/intime

Ο Μοχαμάντι είναι ξανά ετοιμοπόλεμος

Κώστας Τσίλης 17:51 - 28.04.2023

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψε ο Μοχαμάντι και θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής

Στο σημείο που έχει φτάσει η σεζόν, κάθε επιπλέον αγωνιστική επιλογή για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι σημαντική. Και μπορεί να παίξει ρόλο. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την θέση του αριστερού μπακ, όπου ο Εσχάν Χατζισαφί για πολύ καιρό αποτελούσε την μοναδική επιλογή. Πλέον από σήμερα, για τον τεχνικό της ΑΕΚ θα υπάρχει και η επιλογή του Μιλάντ Μοχαμάντι για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Ιρανός μπακ που ταλαιπωρήθηκε από κτύπημα στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, επέστρεψε από σήμερα και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός την Κυριακή, καθότι ο Χατζισαφί έστω και αν είναι φορτωμένος με κούραση είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος. Όμως ο Μοχαμάντι μπορεί να μπει στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι. 

Το πιο σημαντικό ωστόσο για τον Αλμέιδα, είναι πως για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά απ' αυτό με τον Παναθηναϊκό, που θα είναι και αυτά συνεχόμενα, ο "Μόχα" μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση. Για να μπορέσει να πάρει ανάσες ο Χατζισαφί.