Original21: «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή, αυτό που θα δείτε δεν θα έχει προηγούμενο»
i

ΑΕΚ, κόσμος/intime

Original21: «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή, αυτό που θα δείτε δεν θα έχει προηγούμενο»

Κώστας Τσίλης 19:20 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 27.04.2023

Κάλεσμα της Original 21 στον κόσμο της ΑΕΚ για παρουσία στο ξενοδοχείο της αποστολής, λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή

Αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι παίκτες το συζητούν ακόμα στα αποδυτήρια. Περισσότεροι από δυο χιλιάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και εκατοντάδες μηχανάκια συνόδευσαν το πούλμαν μέχρι ενός σημείου στην διαδρομή για το Φάληρο. Τώρα και πάλι η Original 21 απεύθυνε σήμερα ένα ανάλογο κάλεσμα για την Κυριακή, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Μάλιστα αυτή την φορά, η υπόμνηση στο κάλεσμα για "ανανέωση του ραντεβού με την αγέλη των λύκων του Αλμέιδα", είναι πως "αυτό που θα δείτε την Κυριακή, δεν θα έχει προηγούμενο". Κάτι που παραπέμπει σε ακόμα μεγαλύτερο πλήθος οπαδών της ΑΕΚ, που θα αναμένεται να ξεπροβοδήσουν την αποστολή, λίγο πριν φύγει για την Λεωφόρο. Κάτι που δεν έχει να κάνει μόνο με το... γούρι, καθώς έφερε νίκη στο Καραϊσκάκη, αλλά και με την επίδραση που είχε αυτή η κίνηση μέσα στην ομάδα.