Ο Ρότα έπαιξε άρρωστος για να μην αφήσει την ΑΕΚ χωρίς δεξί μπακ
i

Λάζαρος Ρότα/intime

Ο Ρότα έπαιξε άρρωστος για να μην αφήσει την ΑΕΚ χωρίς δεξί μπακ

Κώστας Τσίλης 11:10 - 27.04.2023

Παρά την ταλαιπωρία του από στομαχικές διαταραχές, ο Ρότα έπαιξε κανονικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Αλμέιδα δεν είχε άλλο διαθέσιμο δεξί μπακ

Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα για την ΑΕΚ, είναι πολύ προφανές πως όλοι μέσα στην ομάδα δίνουν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους, προκειμένου να φτάσουν στους στόχους. Είναι πολύ ενδεικτικό αυτό που έγινε με τον Λάζαρο Ρότα στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, Ο διεθνής μπακ έπαιξε κανονικά σε παιχνίδι που κανονικά έπρεπε να μείνει εκτός, για να μην αφήσει την ΑΕΚ χωρίς δεξί μπακ. 

Η ΑΕΚ παίρνει τα πάντα απ’ όλους του ρόστερ στην πιο κομβική στιγμή
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:55 - 27.04.2023

Η ΑΕΚ παίρνει τα πάντα απ’ όλους του ρόστερ στην πιο κομβική στιγμή

Ο Αλμέιδα στην πιο ζόρικη και πιο κρίσιμη στιγμή, παίρνει πράγματα απ' όλο το ρόστερ και έτσι η ΑΕΚ έβαλε 3 γκολ σε Ολυμπιακό, 4 σε ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις μέρες και συνεχίζει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Ρότα όλη τη νύχτα την παραμονή του αγώνα, έμεινε σχεδόν ξάγρυπνος από στομαχικές διαταραχές. Είτε πολύ ταλαιπωρημένος και ακόμα και λίγο πριν την σέντρα, δεν ήταν απολύτως καλά. Έκανε ένα τεστάρισμα στην προθέρμανση μαζί με το ιατρικό τιμ, αλλά κυρίως ήταν η επιθυμία του ίδιο του παίκτη να μπει και να παίξει κανονικά. 

Με δεδομένο πως ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι τραυματίας και μάλιστα ήταν και στο γήπεδο με πολιτικά πάνω από τον πάγκο, αν ο Ρότα δεν τα κατάφερνε, ο Αλμέιδα θα ξέμενε από δεξί μπακ. Και θα έπρεπε να επιστρατεύσει μια αγωνιστική αλχημεία και μια λύση ανάγκης. Όμως ο Ρότα, παρότι πραγματικά είχε τεράστιες δυσκολίες, μπήκε και έπαιξε ολόκληρο το 90άλεπτο.