ΑΕΚ: Ο Πινέδα έτοιμος για νέες προκλήσεις
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

ΑΕΚ: Ο Πινέδα έτοιμος για νέες προκλήσεις

Κώστας Τσίλης 12:49 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 27.02.2024

Οι ευχές του Πινέδα για τον καινούργιο χρόνο ήταν και ένα μήνυμα για όλα όσα έρχονται

Η αλήθεια είναι πως για τον Ορμπελίν Πινέδα, η χρονιά που έφυγε ήταν ιδιαίτερη. Ζόρικα στο πρώτο μισό της στην Θέλτα, ευτυχισμένα στο δεύτερο μισό στην ΑΕΚ και παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα πλέον, ο Μεξικανός χαφ έχει κάθε λόγο τον καινούργιο χρόνο να τον βλέπω ως πρόκληση. Και κάπως έτσι ήταν και η ευχή που έκανε μέσα από τα Social Media.

«Καλή χρονιά! Ευγνώμων για αυτή τη χρονιά, με σκαμπανεβάσματα αλλά πάντα μάθηση. Έρχεται ένα νέο έτος και ελπίζω στον Θεό να έρθει με πολλή υγεία και αγάπη σε ό,τι κάνουμε. Έρχονται νέες προκλήσεις και είμαι έτοιμος για ό,τι μας φέρει η επόμενη χρονιά».

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα μερίμνησε ακόμα και για να κάνουν αλλαγή του χρόνου οι παίκτες του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:18 - 31.12.2022

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα μερίμνησε ακόμα και για να κάνουν αλλαγή του χρόνου οι παίκτες του

Ο Αλμέιδα φρόντισε να διαμορφώσει το πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του να απολαύσουν την αλλαγή του χρόνου, έστω και χωρίς ρεπό

Ο Μεξικανός περνάει επί της ουσίας φέτος τις πρώτες του γιορτές μακριά από την πατρίδα του. Και μάλιστα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά, τα γιόρτασε στην Αθήνα. Ωστόσο έχει εδώ στην Ελλάδα την οικογένεια του, αισθάνεται πολύ καλά στην ΑΕΚ και έδειξε πως τις γιορτές τις απόλαυσε έστω και μακριά από το Μεξικό για πρώτη φορά.