Ο σκύλος «Μαλέβο» που βρήκε ο Αλμέιδα κι έγινε «κάτοικος» Σπάτων (vid)

Ματίας Αλμέιδα & Μαλέβο

i

PrtScr

Ο σκύλος «Μαλέβο» που βρήκε ο Αλμέιδα κι έγινε «κάτοικος» Σπάτων (vid)

Sportal newsroom 13:34 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 31.05.2023

Ο μικρός φίλος του Ματίας Αλμέιδα έγινε μόνιμος κάτοικος Σπατών και ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις με τα... «κιτρινόμαυρα».

Ο Ματίας Αλμέιδα αποδεικνύει καθημερινά γιατί είναι ο ένας υπέροχος άνθρωπος που έτυχε στην ΑΕΚ να είναι προπονητής της και να έρθει στα μέρη μας, στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός προπονητής που μεταμόρφωσε την Ένωση μέσα σε μια μόλις χρονιά και κατάφερε να την οδηγήσει στην κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, είναι εκτός των άλλων και ένας σπουδαίος και ευαίσθητος χαρακτήρας, μία υπέροχη προσωπικότητα κάτι που έδειξε γι' ακόμη μία φορά.

Σε μία ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ στα Σπάτα πριν το ματς με τον Άρη για την προτελευταία αγωνιστική των Play Offs, ένα σκυλάκι «εισέβαλε» στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Έπεσε πάνω σε ανθρώπους της ΑΕΚ και εκεί… επενέβη ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός το χάιδεψε, το αγκάλιασε και το πήρε υπό την επίβλεψή του με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως άλλα δείχνουν ο προπονητής της ΑΕΚ απέκτησε ένα ακόμη παιδί, αυτά τη φορά… τετράποδο, του οποίου το όνομα είναι Μαλέβο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την πλευρά της μονιμοποίησε την παρουσία του μικρού φίλου του Αλμέιδα στα Σπάτα, καθώς με μια ανάρτηση σύστησε σε όλους τον… Μαλέβο γράφοντας πως είναι ο νέος μεγαλύτερος οπαδός του Δικεφάλου.