Το απόλυτο Fair Play στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός Κ17: Τα ιατρικά επιτελεία «ενώθηκαν» για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Κουτσόπουλου

Το απόλυτο Fair Play στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός Κ17: Τα ιατρικά επιτελεία «ενώθηκαν» για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Κουτσόπουλου

Sportal newsroom 13:50 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 02.04.2023

Συγκινητική προσπάθεια από τους γιατρούς Ολυμπιακού και ΑΕΚ να βοηθήσουν παίκτη των «ερυθρόλευκων» που τραυματίστηκε σοβαρά στο μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Κ17.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου της ΑΕΚ με 1-2 για το πρωτάθλημα της Κ-17 της Super League, όμως το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη των Πειραιωτών, Κουτσόπουλου στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Κουτσόπουλος συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή της Ένωσης, γόνατο με γόνατο με τον παίκτη του Ολυμπιακού να παθαίνει εξάρθρημα αριστερής επιγονατίδας. Η αντίδραση των παικτών ήταν άμεση λόγω του άσχημου τραυματισμού του ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων». 

Αρχικά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο φυσιοθεραπευτής της αντίπαλης ομάδας μαζί με τον γιατρό της Ένωσης Ανδρέα Αναμορλίδη, ενώ μετά από λίγο εισήλθε και ο φυσιοθεραπευτής της ΑΕΚ, Διονύσης Εγκαρχός. Οι δυο τους ανέλαβαν να ανατάξουν το εξάρθρημα επί τόπου. Ο παίκτης έγινε αμέσως αλλαγή και αποχώρησε για το νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού πήγε στον πάγκο για να ευχαριστήσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για την βοήθεια τους.