Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:54 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 29.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (15/05, 20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Μία αναμέτρηση, που έχει χαρακτήρα τελικού ειδικά για την Ένωση, που ξέρει ότι αν φύγει νικήτρια από το Φάληρο, ουσιαστικά θα έχει «κλειδώσει» την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός τεχνικός πέρα από τον τιμωρημένο Ρότα και τον τραυματία Φερνάντες, δεν έχει άλλα ονόματα στο απουσιολόγιο του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Κάλενς, Βίντα και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα οι Σιμάνσκι και Πινέδα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Αραούχο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.