Η ΑΕΚ δίνει το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη σε δρόμο πλησίον της Αγιά Σοφιάς και καλεί την οικογένεια του στο ματς του Σαββάτου

Η ΑΕΚ δίνει το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη σε δρόμο πλησίον της Αγιά Σοφιάς και καλεί την οικογένεια του στο ματς του Σαββάτου

Κώστας Τόπας 11:38 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 18.08.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ενέργειες και δράσεις για τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις τιμώντας την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Συγκεκριμένα, η Ένωση αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ δρομολογείται και η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου. Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, θα υπάρξουν δράσεις στο Kids’ Club της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κι εκδηλώσεις μνήμης αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια.

Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας.

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Καλύτερα να τελείωνα κι εγώ μαζί με το παιδί μου - Αυτός που το έκανε, θα το πληρώσει»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:33 - 16.08.2023

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Καλύτερα να τελείωνα κι εγώ μαζί με το παιδί μου - Αυτός που το έκανε, θα το πληρώσει»

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, περιγράφοντας τον πόνο που νιώθει μετά την ανείπωτη τραγωδία.

Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Μεταξύ των οποίων θα υπάρξουν δράσεις στο Kids’ Club της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κι εκδηλώσεις μνήμης αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη μας.

Επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Συνεργασία με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Όλα αυτά αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που θα οργανωθούν στην μνήμη του Μιχάλη. Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο και πρόγραμμα.