Οριστικό: Η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με τον Πιζάρο - Μέχρι την Κυριακή (16/7) στην Αθήνα!

Πιζάρο

i

Πιζάρο/ Photo By Andrew Katsampes/ISI Photos/Getty Images

Οριστικό: Η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με τον Πιζάρο - Μέχρι την Κυριακή (16/7) στην Αθήνα!

Κώστας Τσίλης 23:32 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 14.07.2023

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Ροντόλφο Πιζάρο, καθώς πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία με τον παίκτη, που μέχρι την Κυριακή (16/7) θα έχει πατήσει Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ήταν απολύτως ξεκάθαρο εδώ και καιρό πως ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, ήταν ο Ροντόλφο Πιζάρο. Είναι ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει ο Αργεντινός τεχνικός και που η Ένωση έκανε προσπάθειες για τον κλείσει. Και οι προσπάθειες αυτές έπιασαν τόπο, αφού η Ένωση κατάφερε να συμφωνήσει με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό και να τον κάνει δικό της!

Ο Πιζάρο έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι και ο Δικέφαλος, που είχε εδώ και αρκετό καιρό τον παίκτη στο στόχαστρο του, ήρθε σε συμφωνία μαζί του. Μάλιστα, ο 29χρονος άσος μέχρι την Κυριακή (16/7) θα έχει προσγειωθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να μπει και οψιόν στο συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Πιζάρο θα «αγγίζουν» το 1 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, από Δευτέρα (17/7) ο Μεξικανός άσος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Υπενθυμίζεται πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που Αλμέιδα και Πιζάρο θα συνυπάρξουν, αφού οι δυο τους ήταν και στην Τσίβας, με την οποία σάρωσαν τίτλους. Μάλιστα, όταν ήταν στην... δούλεψη του Αργεντινού τεχνικού, ο Πιζάρο είχε 15 γκολ και 10 ασίστ σε 58 ματς.

Tags: