Αλμέιδα: «Μου έλειψε πάρα πολύ ο Λιβάι, έχουμε πράγματα να κάνουμε ακόμη...» (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Μου έλειψε πάρα πολύ ο Λιβάι, έχουμε πράγματα να κάνουμε ακόμη...» (vid)

Κώστας Τσίλης 23:24 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 13.07.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά την εντυπωσιακή διπλή φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Σαχτάρ.

Η ΑΕΚ φωνάζει ότι είναι έτοιμη για… Champions League, καθώς ισοπέδωσε με σκορ 5-0 σε φιλική αναμέτρηση τη Σαχτάρ Ντόνετσκ παίζοντας μπαλάρα κι έχοντας τον Λιβάι Γκαρσία σε σπουδαία κατάσταση.

Μάλιστα η Ένωση κέρδισε την ουκρανική ομάδα με 2-0 και στο δεύτερο φιλικό με τους αναπληρωματικούς, που διεξήχθη αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου.

Παρ' όλ' αυτά, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV και ανέφερε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν ακόμη χρόνο.

Επιπλέον, ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιβάι Γκαρσία, τονίζοντας πως του έλειψε πάρα πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό. Η ομάδα έβγαλε ένταση, έδειξαν διάθεση οι παίκτες, αν και μείναμε με δέκα παίκτες. Έδειξαν οι παίκτες ότι έχουν την πεποίθηση ότι θέλουν να κερδίζουν τους αγώνες».

Για το αν του έλειψε ο Λιβάι: «Μου έλειψε! Πάρα πολύ! Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Μου αρέσουν και πολλοί νεαροί παίκτες που έχω».

Για τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο είναι τώρα η ΑΕΚ: «Μπορώ να πω ότι ακόμη είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Θέλει χρόνο. Έχουμε πράγματα να κάνουμε ακόμη».