Παραμένουν εκτός οι Λιβάι, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο!

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Παραμένουν εκτός οι Λιβάι, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:45 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 28.10.2023

Δεν προέκυψε καμία εξέλιξη σχετικά με τους τραυματίες στην ΑΕΚ, με τους Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο να μένουν εκτός προπόνησης ξανά εν όψει ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», όπου γνώρισε ήττα με 3-1 «πληρώνοντας» το σημαντικό λάθος του Στάνκοβιτς και τις αποφάσεις του Πολωνού διαιτητή Στεφάνσκι και στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Το πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι στην προπόνηση του Σαββάτου (28/10) δεν προέκυψε κάποιο θετικό νέο όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών. Ο Σέρχιο Αραούχο, που ήταν εκτός και από την αποστολή της Ένωσης για τη Μασσαλία, συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τους Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο, η κατάσταση παραμένει ίδια.

Ο Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να "κλειδώσει" επιλογές για το ματς με τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:19 - 28.10.2023

Ο Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να "κλειδώσει" επιλογές για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Θα εξαντλήσει ο Αλμέιδα όλα τα χρονικά περιθώρια, μέχρι να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Από 'κει και πέρα, υπάρχει και το θέμα με τον Χατζισαφί, ο οποίος όπως διαβάσατε νωρίτερα μες την ημέρα στο Sportal.gr, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, ξεκίνησε την αποθεραπεία του και είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά.