Με πολλές εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©intime

Με πολλές εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:54 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 28.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (28/2, 19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «Opap Arena», με φόντο την 25η αγωνιστική και προτελευταία για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League.

Την περασμένη αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» αποχώρησαν με το «τρίποντο» (1-3) από τη έδρα της Λαμίας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και με τα τρία τέρματά τους δε να συνιστούν προϊόν πολλής δουλειάς.

Έτσι, μετά και τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού από την Κηφισιά (1-1) και τις, έστω και δύσκολες, νίκες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, βρίσκονται με 55 βαθμούς στο +1 από τους Θεσσαλονικείς, στο +3 από τους «πράσινους» και στο +5 από τους Πειραιώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη έμεινε για 3ο σερί ματς αήττητος, αλλά το 2-2 με τον ΟΦΗ εντός (25/2) δεν μπορεί να λογίζεται ως επιτυχία. Μπαίνει στην 25η αγωνιστική ισόβαθμος στους 17 βαθμούς στην τελευταία θέση της κατάταξης, μαζί με Βόλο και Κηφισιά, χωρίς να έχει βλέψεις ή ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι περισσότερο από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης των Ηπειρωτών έγιναν γνωστές οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται οΣούλης, Σόρια δεξί μπακ, Σομποτσίνσκι και Μπακαδήμας οι στόπερ, Τσαούσης αριστερό μπακ, αμυντικά χαφ Λιάσος και Τζίνο, δεξί φτερό ο Τζίμας, αριστερό ο Ντεμίρ, δεκάρι ο Ροζάλες και κορυφή ο Λέο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης – Σόρια, Σομποτσίνσκι,Μπακαδήμας, Τσαούσης – Τζίνο, Λιάσος, Τζίμας, Ντεμίρ, Ροζάλες, Λέο.