Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Χατζισαφί και υπολογίζεται για Μαρσέιγ

Εχσάν Χατζισαφί

i

Εχσάν Χατζισαφί/©Ιntime

Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Χατζισαφί και υπολογίζεται για Μαρσέιγ

Κώστας Τόπας 15:47 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 06.11.2023

Ο Εχσάν Χατζισαφί προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς κι έτσι ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του για το ματς με την Μαρσέιγ την Πέμπτη (09/11, 22:00) στην «OPAP Arena».

Ο Εχσάν Χατζισαφί ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και είναι κανονικά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με την Μαρσέιγ την Πέμπτη (09/11, 22:00) στην «OPAP Arena».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε υποβληθεί έδειξαν πως υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Σήμερα (06/11), ο 33χρονος Ιρανός οπισθοφύλακας προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, μιας και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του κι έτσι μπορεί να υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, δίνοντας στον Ματίας Αλμέιδα μία ακόμη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Εως τώρα ο Χατζισαφί έχει καταγράψει 11 συμμετοχές (856') με τον Δικέφαλο στο στήθος, έχοντας μάλιστα και μία ασίστ στο γκολ του Σιντιμπέ με την Μπράιτον.

Υπενθυμίζεται ότι έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην ενδεκάδα, αλλά όλο αυτό θα γίνει με προσεκτικά βήματα όπως και με τον Γκαρσία. Το σίγουρο είναι ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης, βλέπει το οπλοστάσιό του να γεμίζει ενόψει της κρίσιμης μονομαχίας με τους Μασσαλούς, η οποία θα καθορίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!