Σε γαλλικά... ραντάρ ο Σιντιμπέ
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

Σε γαλλικά... ραντάρ ο Σιντιμπέ

Κώστας Τσίλης 13:57 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 13.06.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σιντιμπέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Χάβρης αλλά και άλλων γαλλικών ομάδων

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως δεν είναι μόνο του Λιβάι Γκαρσία που έχει μπει σε μπλοκάκια σκάουτερς ευρωπαϊκών συλλόγων. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες από το ρόστερ της νταμπλούχου, που βρίσκονται στο ραντάρ ομάδων από το εξωτερικών. Ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. 

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Χάβρη η οποία επιστρέφει φέτος στην Ligue 1 παρακολουθεί και έχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γάλλο ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Όμως δεν φαίνεται να παίζει... μόνη της. Υπάρχουν και άλλες γαλλικές ομάδες, στο ίδιο επίπεδο με την Χάβρη, που καλοβλέπουν την περίπτωση του Σιντιμπέ. 

Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχει φτάσει απολύτως τίποτα το επίσημο για τον Γάλλο μπακ. Στο υποθετικό σενάριο που κάτι τέτοιο θα προκύψει, στην Ένωση φυσικά και θα το αξιολογήσουν. Όπως άλλωστε έχουν ως πάγια τακτική και πολιτική, για οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. 

Όσο για τον ίδιο τον Σιντιμπέ, ουδείς γνωρίζει εαν έχει στο μυαλό του την επιστροφή του στην πατρίδα του, αλλά για μια ομάδα που θεωρητικά θα δίνει μάχη για την παραμονή της. Αντίθετα στην ΑΕΚ δείχνει να είναι μια χαρά. Πάντως τίποτα δεν μπορεί να τεθεί επί τάπητος, αν πρώτα δεν υπάρξει κάτι επίσημο για τον Γάλλο μπακ. Και προς το παρόν δεν υπάρχει.