«Η Θέλτα περιμένει προσφορά για Πινέδα, η ΑΕΚ σκοπεύει να την κάνει»
i

Ορμπελίν Πινέδα/intime

«Η Θέλτα περιμένει προσφορά για Πινέδα, η ΑΕΚ σκοπεύει να την κάνει»

Κώστας Τσίλης 21:47 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 27.02.2024

Οι Ισπανοί συνεχίζουν τις αναλύσεις για το μέλλον του Πινέδα και σύμφωνα με δημοσίευμα έχει μπει ήδη πωλητήριο από την Θέλτα στον Μεξικανό

Η Θέλτα ακόμα δεν έχει κλείσει τον διάδοχο του Καρβαχάλ για τον πάγκο της. Ωστόσο αν πιστέψει κανείς τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί προϋπόθεση για να κριθεί το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών του ρόστερ. Ανάμεσα σ' αυτούς και ο Ορμπελίν Πινέδα. 

Σύμφωνα με το "eldesmarque.com", ένας από τους παίκτες για τους οποίους η Θέλτα περιμένει προσφορά, είναι ο Μεξικανός χαφ. Χωρίς όμως να προσδιορίζεται το ποσό. Παρόλα αυτά στο ρεπορτάζ τονίζεται πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Πινέδα, ο οποίος ήταν κομβικός για το νταμπλ. 

Οι Ισπανοί επισημαίνουν πως θεωρητικά και για... αρχή, ο Πινέδα μπορεί να χρειαστεί να πάει στην προετοιμασία της Θέλτα, μέχρι να ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Όμως τονίζεται στο δημοσίευμα, πως η επιθυμία του Μεξικανού χαφ είναι να αγωνιστεί στο Champions League. Κάτι που προφανώς περιλαμβάνει και την ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που μπορούν να προσφέρουν κάτι τέτοιο στον Πινέδα. 

Βεβαίως σε αντίθεση με τους Ισπανούς, οι Μεξικανοί βάζουν πολλούς περισσότερους λόγους για τους οποίους ο Πινέδα θα ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ. Με πρώτο και σημαντικότερο τον Αλμέιδα. Ωστόσο κοινός... τόπος και στους Ισπανούς και στους Μεξικανούς, είναι πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί τρόπος για να παραμείνει ο Πινέδα στην Θέλτα για την επόμενη σεζόν.