Συντηρητικά Γκαρσία και Μουκουντί
i

Αρολντ Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία/©intime

Συντηρητικά Γκαρσία και Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 18:35 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 23.03.2023

Ο Γκαρσία και ο Μουκουντί συνεχίζουν συντηρητικά την δουλειά στα Σπάτα, προκειμένου να ανεβάσουν στροφές την προσεχή εβδομάδα ενόψει του ματς της ΑΕΚ στην Τούμπα

Είναι αλήθεια πως αν υπήρχε το Σαββατοκύριακο επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα θα παρακολουθούσε με πολύ μεγάλο άγχος, το ιατρικό δελτίο. Και αυτό διότι δεν θα ήταν καθόλου σίγουρο, πως ο Λιβάι Γκαρσία αλλά και ο Αρόλντ Μουκουντί, θα προλάβαιναν να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητά τους. Ειδικά ο πρώτος.

Όμως το καλό μαντάτο για τον Αργεντινό τεχνικό, είναι πως υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ είναι σε περισσότερες από δέκα μέρες. Αυτό το διάστημα θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρο και ο Γκαρσία και ο Μουκουντί, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Προς το παρόν αμφότεροι θα πάνε αρκετά συντηρητικά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Βεβαίως επί της ουσίας ο Μουκουντί δεν έχει κάποιο ζήτημα τραυματισμού και περισσότερο η ανάγκη είναι για αποφόρτιση. Όσον αφορά όμως τον Γκαρσία, χρειάζεται τον χρόνο του. Εξ ου και το πιθανότερο είναι πως θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές στην δουλειά στα Σπάτα, από την προσεχή εβδομάδα.

Πάντως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ, πως τόσο ο Μουκουντί, όσο και ο Γκαρσία, θα δώσουν κανονικά το παρών στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αλλά φυσικά το κριτήριο, ειδικά για την περίπτωση του Λιβάι, θα είναι η εικόνα στις προπονήσεις της προσεχούς εβδομάδας.