Η ΑΕΚ «έδεσε» τον Μήτογλου μέχρι και το 2026
i

Σίμος Μήτογλου/aekfc

Η ΑΕΚ «έδεσε» τον Μήτογλου μέχρι και το 2026

Κώστας Τσίλης 16:44 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 22.03.2023

Η ΑΕΚ έδωσε νέο συμβόλαιο στον Μήτογλου, με επέκταση μέχρι και το 2026

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες, από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Σίμος Μήτογλου ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Και επειδή ακριβώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 21χρονος στόπερ έκανε τόσο καλή εμφάνιση φέτος, η Ένωση τον επιβράβευσε μ' ένα νέο συμβόλαιο. Μέχρι και το 2026. 

Είναι αλήθεια πως ο Μήτογλου φέτος όσες φορές έχει κληθεί να βοηθήσει, έχει δώσει ξεκάθαρα δείγματα πως η ΑΕΚ μπορεί πλέον να στηριχθεί και να επενδύσει πάνω του. Μάλιστα ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμά πολύ τα προσόντα του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά και την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει φέτος. Εξ ου και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε σήμερα. 

Φυσικά και ο Μήτογλου ήταν απολύτως ικανοποιημένος απ' αυτή την εξέλιξη. Άλλωστε είναι μια πρώτη μεγάλη δικαίωση της δουλειάς που έχει κάνει. «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μέσω της οποίας θέλω να ικανοποιήσω όλες μου τις φιλοδοξίες. Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο» τόνισε ο στόπερ της ΑΕΚ.