Παράταση για ακόμα 6 μήνες στην προσωρινή άδεια λειτουργίας της Opap Arena

OPAP Arena

i

©Intime

Παράταση για ακόμα 6 μήνες στην προσωρινή άδεια λειτουργίας της Opap Arena

Κώστας Τσίλης 14:37 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 22.03.2023

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, μετά από τον προγραμματισμένο σχετικό έλεγχο, δόθηκε παράταση έξι μηνών στην προσωρινή άδεια λειτουργίας της Opap Arena

Η άδεια λειτουργίας που είχε πάρει αρχικά το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ, κατά το τυπικό του ζητήματος, ήταν διάρκειας έξι μηνών. Την περασμένη Δευτέρα έγινε ο προβλεπόμενος και προγραμματισμένος νέος έλεγχος στην Opap Arena από την Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων. Και η άδεια λειτουργίας του γηπέδου, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, πήρε εξάμηνη παράταση. 

Στην απόφαση αναφέρονται σχετικά, μεταξύ άλλων: «Στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αγία Σοφία», που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δίνεται παράταση της Προσωρινής Άδειας Λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης σε εφαρμογή του από 20.03.2023 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων & Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το οποίο έκρινε ομόφωνα ότι η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας».

Αυτό που επισημαίνεται, στην σχετική ανακοίνωση, η οποία «ανέβηκε» και στην Διαύγεια, είναι «πως για τους αγώνες επαγγελματικού αθλητισμού απαραίτητη είναι η ύπαρξη εν ισχύ Βεβαίωσης καλής λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων και ονομαστικού εισιτηρίου της ανωτέρω αθλητικής εγκατάστασης».