Ο μάνατζερ του Νταβίντ Μαρτίνεζ στο Sportal: «Θέλει ΑΕΚ, αλλά δεν έχουμε ακόμα πρόταση»

Νταβίντ Μαρτίνεζ

i

Νταβίντ Μαρτίνεζ/©Photo by Marcelo Endelli/Getty Images/Ideal Images

Ο μάνατζερ του Νταβίντ Μαρτίνεζ στο Sportal: «Θέλει ΑΕΚ, αλλά δεν έχουμε ακόμα πρόταση»

Κώστας Τόπας 09:01 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 05.09.2023

Ο μάνατζερ του Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ μίλησε στο Sportal για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και για το ενδεχόμενο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» ο 25χρονος Παραγουανός στόπερ.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει όλη την προσοχή της στα Play Offs και τη μάχη του τίτλου, ωστόσο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν «τρέχει», προκειμένου να υπάρχουν έτοιμοι «στόχοι» ενόψει του καλοκαιριού. Μία θέση που αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Στο μπλοκάκι των «κιτρινόμαυρων» υπάρχουν αρκετά ονόματα. Ενα εξ αυτών είναι κι αυτό του Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ και το όνομά του δεν είναι άγνωστο στους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο. Εάν τελικά προκριθεί ως λύση ενόψει της νέας σεζόν, τότε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα αναλάβει και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Ρίβερ.

Μέσω του Sportal πάντως, ο μάνατζερ του Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ, Ρενάτο Κορσί, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια τους κάποια πρόταση από την ΑΕΚ, τονίζοντας ωστόσο ότι ο νεαρός αμυντικός είναι θετικός στο να φορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Η Ρίβερ είναι ανοικτή στην παραχώρησή του, αλλά όχι στον δανεισμό του. Ο Νταβίντ Μαρτίνεζ θα ενδιαφερόταν να αφήσει την Αργεντινή για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ καταθέσει πρόταση...», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sportal ο μάνατζερ του 25χρονου στόπερ.

Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, αλλά λόγω της καταγωγής της μητέρας του από την Παραγουάη είναι διεθνής με την τελευταία μετρώντας εννέα συμμετοχές και ένα γκολ. Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και έχει περάσει επίσης από την Ντεφένσα & Χουστίσια. Φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024.