Τα εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας παχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Οπαδοί της ΑΕΚ

i

© Intime

Τα εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας παχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:13 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 31.03.2023

Μετά από δύο αναμετρήσεις εκτός, η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην «OPAP Arena» για το ματς με τον Άρη και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των εισιτήριων.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη (9/4) ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες έχοντας ως φόντο την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Η Ένωση θα απουσιάζει από την «OPAP Arena» για τις δύο επόμενες αναμετρήσεις, αφού οι παίκτες του Αλμέιδα θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα σε ΠΑΟΚ (2/4) και Βόλο (5/4).

Τσίπρας για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αν χαμηλώσουμε τα δοκάρια η ΑΕΚ μπορεί να...» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:17 - 30.03.2023

Τσίπρας για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αν χαμηλώσουμε τα δοκάρια η ΑΕΚ μπορεί να...» (vid)

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας... ντρίμπλαρε στην ερώτηση που του έγινε για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον τίτλο της Super League, ενώ πέταξε και σπόντα για την υπόθεση των δοκαριών στο Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη (9/4 - 18.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

© AEK

Μπορείτε να προμυθευτήτε το εισιτήριο σας εδώ».