Τσίπρας για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αν χαμηλώσουμε τα δοκάρια η ΑΕΚ μπορεί να...» (vid)

Αλέξης Τσίπρας

i

© Intime

Τσίπρας για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Αν χαμηλώσουμε τα δοκάρια η ΑΕΚ μπορεί να...» (vid)

Sportal newsroom 20:17 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 30.03.2023

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας... ντρίμπλαρε στην ερώτηση που του έγινε για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον τίτλο της Super League, ενώ πέταξε και σπόντα για την υπόθεση των δοκαριών στο Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Η αγάπη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή. Εξάλλου κάθε άλλο παρά λίγες είναι οι φορές που έχει δώσει το παρών σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το «τριφύλλι».

Την Τετάρτη (29/3) ο Αλέξης Τσίπρας ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει τη φετινή σεζόν να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας. Και... ντρίμπλαρε, καθώς είπε απλά ότι θα κριθεί στα playoffs της Stoiximan Super League.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς αμέσως μετά αστειεύτηκε με την περιβόητη υπόθεση δοκαριών στο Ατρόμητος - ΑΕΚ. «Θα κριθεί στα playoffs. Αλλά κοίτα να δεις, αν χαμηλώσουμε λίγο τα δοκάρια... μπορεί η ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Τήλο και μίλησε με μαθητές για το πρωτάθλημα της Super League.