Αλαφούζος: «Οι πρωθυπουργικές ενέργειες δεν αντιμετωπίζουν την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Γι' αλητεία μίλησε ο Αλαφούζος.

i

©intime

Αλαφούζος: «Οι πρωθυπουργικές ενέργειες δεν αντιμετωπίζουν την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:45 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 30.03.2023

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε με τιτίβισμα μετά τους ορισμούς των διαιτητών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια απέφευγε συστηματικά τις ποδοσφαιρικές τοποθετήσεις.

Μετά τη συνάντηση με τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο την περασμένη Δευτέρα και τους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε κι έκανε λόγο γι' αλητεία! 

«Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA , αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος. 

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στην πρόσφατη συνάντηση στην ΕΠΟ δεν ανέβασε τους τόνους. Τόνισε ότι θα πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές, ελίτ ή πρώτης κατηγορίας, όχι όμως φαινόμενα τύπου Νταμπάνοβιτς, ενώ για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή, ήταν ξεκάθαρος. Ανέφερε ότι αν αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, τότε ο Μπένετ θα πρέπει να παραιτηθεί.  

Είναι προφανές, πάντως, ότι για να πάρει θέση ο Αλαφούζος, που εδώ και χρόνια απείχε από ανάλογες τοποθετήσεις και να κάνει ένα αιχμηρό τιτίβισμα, υπάρχουν καταστάσεις που βλέπει ότι δεν αλλάζουν προς τα καλύτερο κι έχει αντιληφθεί σκηνικά που εξακολουθούν να είναι ενάντια στις συνθήκες ενός υγιούς ανταγωνισμού.  

Με το τιτίβισμα ο Αλαφούζος σχολίασε και την κίνηση του Μητσοτάκη να επικοινωνήσει με τον Τσέφεριν και να ζητήσει ελίτ διαιτητές, αλλά ο ίδιος δεν είναι αισιόδοξος. Στα δέκα και πλέον χρόνια ενασχόλησης με τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, έχει δει πάρα πολλά...