Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα»
i

© prtscr

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα»

Sportal newsroom 21:14 - 04.09.2023

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε ο διοικητικός ηγέτης της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, σχολιάζοντας τον όμιλο του Europa League.

Στη «ζημιά» που έκανε στη Μαρσέιγ ο αποκλεισμός της απ’ τον Παναθηναϊκό στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια

Ο ισχυρός» άνδρας των Μασσαλών παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Μπάμπο Μεϊτέ, μιλώντας τόσο για τα ματς με τους «πράσινους», όσο και για τους αγώνες που θα δώσει με την ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League.

«Ο Μαρθελίνο έχει φέρει μεγάλη τάξη σε όσες ομάδες ανέλαβε στο παρελθόν. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερο. Ο αποκλεισμός στο Champions League από τον Παναθηναϊκό είναι σκληρό πλήγμα, αλλά έχουμε άλλες υποχρεώσεις τώρα.

Πολλή δουλειά στην διακοπή για την ΑΕΚ, ελάχιστη ξεκούραση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 04.09.2023

Πολλή δουλειά στην διακοπή για την ΑΕΚ, ελάχιστη ξεκούραση

Παρόλο που δεδομένα θα υπάρχουν απουσίες στα Σπάτα λόγω εθνικών ομάδων, ο Αλμέιδα θέλει να δουλέψει πολύ κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και γι αυτό και δεν προβλέπονται μεγάλα ρεπό

Ο όμιλος του Europa League είναι ένας σκληρός όμιλος. Η Μπράιτον είναι η αποκάλυψη της Premier League, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση κι η ΑΕΚ έχει πολλή ένταση, είναι μια δυνατή ομάδα», τόνισε ο Λονγκόρια.