ΑΕΚ: Το δυναμικό μπάσιμο της Nova και τι προβλέπεται στην τρέχουσα συμφωνία με την Cosmote

ΑΕΚ: Το δυναμικό μπάσιμο της Nova και τι προβλέπεται στην τρέχουσα συμφωνία με την Cosmote

Κώστας Τσίλης 18:51 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 02.05.2023

Το συμβόλαιο που έχει η ΑΕΚ με την Cosmote λήγει το καλοκαίρι και η Nova φέρεται έτοιμη να μπει και πάλι στο παιχνίδι της απόκτησης των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων.

Η ΑΕΚ ακόμα βρίσκεται δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Και ως εκ τούτου ουδείς αυτή την στιγμή μπαίνει σε διαδικασία να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο. Όμως έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ είναι ένα πολύ σημαντικό (και) τηλεοπτικό προϊόν και το γεγονός πως από το καλοκαίρι και μετά θα δεσμεύεται με συμβόλαιο, δημιουργεί ήδη συνθήκες ανταγωνισμού. 

Η διετής συμφωνία που είχε κάνει η ΑΕΚ το 2021 με την Cosmote για τα δικαιώματα των παιχνιδιών της στο πρωτάθλημα, λήγει με το φινάλε της φετινής σεζόν. Και σύμφωνα με δημοσίευμα του e-tetradio.gr, η Nova ετοιμάζεται να μπει και πάλι δυνατά στο παιχνίδι. 

Με πρόταση που θα είναι ελκυστική. Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει την προσοχή της όλη στραμμένη στο αγωνιστικό κομμάτι. Ωστόσο, από το τέλος της σεζόν και μετά, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ένωσης 

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ ήταν από τις πρώτες ομάδες με τις οποίες είχε έρθει σε συμφωνία η Cosmote Tv το 2021, χρονιά δηλαδή την οποία το συνδρομητικό κανάλι αποφάσισε να κάνει «μπάσιμο» στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μέχρι τότε ασχολούνταν μόνο μέχρι τον θεσμό του Κυπέλλου. 

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής που ειδικεύονται με τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, έκαναν λόγο για «χρυσή» διετή συμφωνία της Ένωσης με την Cosmote Tv, μέσω της οποίας στα ταμεία της ΑΕΚ θα έμπαιναν περί τα 11 εκατ. ετησίως.