Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ πιστεύουν στον τίτλο και όλοι θέλουν να παίξουν την Τετάρτη
i

ΑΕΚ, προπόνηση/intime

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ πιστεύουν στον τίτλο και όλοι θέλουν να παίξουν την Τετάρτη

Κώστας Τσίλης 23:30 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 03.05.2023

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου όχι απλώς δεν είχε απογοήτευση, αλλά "τρέλα" και αποφασιστικότητα των παικτών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το γεγονός πως η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη από τον Παναθηναϊκό αλλά παρόλα αυτά δεν πήρε τη νίκη που θα της επέτρεπε να κρατά την τύχη της στα χέρια, θεωρητικά θα μπορούσε να ρίξει βαριά σκιά στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά το ντέρμπι. Στην πράξη όμως, το κλίμα που υπήρχε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ήταν εντελώς διαφορετικό. 

Καμία απολύτως απογοήτευση, καθόλου σκυμμένα κεφάλια, ούτε καν εικόνα κούρασης ή ταλαιπωρίας, παρά τα συνεχόμενα ντέρμπι και την ταλαιπωρία για κάποιους με τις ιώσεις. Το μόνο που υπήρχε ήταν αποφασιστικότητα σ' όλους, για να παίξουν... ρέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Στις συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους οι παίκτες της ΑΕΚ, έδειχναν πως τώρα πιστεύουν όσο ακόμα πιο πολύ στην κατάκτηση του τίτλου. Παρότι δεν είναι στα χέρια τους. 

Αυτό που δεδομένα επίσης βγαίνει ως κλίμα από τα Σπάτα, είναι η τεράστια επιθυμία όλων να παίξουν την Τετάρτη (3/5) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, που μπορεί να είναι και καθοριστικό. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα πλήρως την ίωση, ακόμα και κάποιοι που έχουν κάποιες ψιλοενοχλήσεις, δεν συζητούν το ενδεχόμενο να χάσουν αυτό το ντέρμπι.

Βεβαίως ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει την αυριανή (2/5) τελευταία προπόνηση, για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Αν θα μπορεί να παίξει ο Σιντιμπέ, που μόλις σήμερα επέστρεψε στην δράση μετά τον τραυματισμό του ή ποιοι είναι έτοιμοι για ολόκληρο 90άλεπτο ή για λιγότερο χρόνο συμμετοχής. 

Παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο, είναι πως το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία στην Λεωφόρο, είναι πίστη για την κατάκτηση του τίτλου.