Το μήνυμα με νόημα του Μπρούνο Άλβες
i

Μπρούνο Άλβες/©intime

Το μήνυμα με νόημα του Μπρούνο Άλβες

Κώστας Τσίλης 21:23 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 02.03.2023

Ο Μπρούνο Άλβες έκανε μια ανάρτηση μ' ένα μήνυμα που μοιάζει να έχει να κάνει με την ζόρικη συνέχεια που έχει μπροστά της η ΑΕΚ

Ο Μπρούνο Άλβες είναι πάντα παρών μέσα στην ΑΕΚ. Αλλά με πάντα με τον πιο διακριτικό τρόπο. Παντού και πάντα, προσπαθεί να βοηθά με την παρουσία του, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να εμπλέκεται στην δουλειά του προπονητή. Δίνοντας στίγμα, αλλά με διακριτικότητα.

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα, δεν είχαν ποτέ να φοβηθούν τίποτα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

13:06 - 02.03.2023

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα, δεν είχαν ποτέ να φοβηθούν τίποτα

Η πραγματικότητα του ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι, η απόφαση της Εφέσεων, οι ζόρικες αγωνιστικές συνθήκες και τα ισχυρά αντισώματα που έχει αναπτύξει ο Αλμέιδα μέσα στα αποδυτήρια για κάθε πρόβλημα. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ματίας Αλμέιδα αυτός που θα καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο βαρύ πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους. Όμως ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram μ’ ένα μήνυμα γεμάτο νόημα, γι αυτό που έχει μπροστά της η ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι»

«Δεν πρέπει να αποτύχουμε στα εύκολα, μπορεί και να αποτύχουμε στα δύσκολα, αλλά όταν κάνεις τα δύσκολα, εύκολα, τότε έχει φτάσει σ’ ένα διαφορετικό επίπεδο. Σκέψου, οραματίσου, πίστεψε και εκτέλεσε. Με σκέψεις και λόγια χωρίς πράξεις, τίποτα δεν μπορεί να γίνει»