Το Sportal στην προπόνηση της ΑΕΚ: Επέστρεψαν Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, εν αναμονή των υπόλοιπων διεθνών (vids)

Προπόνηση ΑΕΚ

i

© Sportal

Το Sportal στην προπόνηση της ΑΕΚ: Επέστρεψαν Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, εν αναμονή των υπόλοιπων διεθνών (vids)

Κώστας Τσίλης 10:51 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 27.03.2024

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τις επιστροφές των διεθνών να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η επανέναρξη των playoffs της Stoiximan Super League έχει μπει στην τελική ευθεία κι άπαντες στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena (31/3).

Στη σημερινή προπόνηση (27/3) στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, στην οποία βρίσκεται και το Sportal, ο Ματίας Αλμέιδα είδε να επιστρέφουν τόσο ο Ορμπελίν Πινέδα, όσο και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, οι Ρότα, Μάνταλος, Αθανασιάδης αναμένεται να βρίσκονται στο αυριανό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και οι Ντομαγκόι Βίντα και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Τέλος, ο Κάλενς θα επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο το βράδυ (28/3) και θα τεθεί στη διάθεση του «Πελάδο».

Το Sportal βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα:

Με 30.000 κιτρινόμαυρες σημαίες, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Με πρωτοβουλία οπαδών της ΑΕΚ, κατασκευάζονται και θα μοιραστούν στις εξέδρες, 30χιλιάδες κιτρινόμαυρες σημαίες, με το σήμα για τα 100 χρόνια. Κάτι φυσικά που θα δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και κατά την είσοδο των δυο ομάδων στο γήπεδο, αλλά και καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα η παραγωγή έγινε από έναν οπαδό της ΑΕΚ, χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια με Ολυμπιακό, βγαίνουν αυτά με τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:33 - 26.03.2024

«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια με Ολυμπιακό, βγαίνουν αυτά με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ βγάζει από αύριο το μεσημέρι στην κυκλοφορία τα εισιτήρια και για το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 7 Απριλίου, τα οποία αναμένεται να εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού όπως αυτά απέναντι στον Ολυμπιακό

Ενώ αυτή, δεν είναι και η μοναδική πρωτοβουλία που σκοπεύουν να πάρουν, για να φτιάξουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα του ντέρμπι.