Το Sportal στην προπόνηση της ΑΕΚ: Μέσα ξανά Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και δουλειά στο... γκολ (vids)

Το Sportal στην προπόνηση της ΑΕΚ: Μέσα ξανά Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και δουλειά στο... γκολ (vids)

Κώστας Τσίλης 13:17 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 13.03.2024

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στην δουλειά στα Σπάτα μετά το διήμερα ρεπό, με τον Γκατσίνοβιτς και τον Φερνάντες να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και τον Αλμέιδα να δουλεύει στο... γκολ

Θεωρητικά η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα είχε πολύ μικρό ενδιαφέρον. Η πρώτη μετά από διήμερο ρεπό, ενώ ακολουθεί και το Σαββατοκύριακο ένα ακόμα διήμερο ρεπό, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Στην πράξη όμως, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον σ' όσα γίνονται στα Σπάτα και το Sportal.gr ήταν παρών.

Καταρχάς τόσο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και ο Πάολο Φερνάντες, που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμούς και έχασαν παιχνίδια, επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Κάτι που αφενός σημαίνει πως ήδη από τώρα είναι ξανά έτοιμοι και διαθέσιμοι. Αφετέρου πως πιθανότατα ο Γκατσίνοβιτς θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας. Κάτι που και ο ίδιος το ήθελε πολύ.

Επίσης η προπόνηση είχε ένταση, παρότι δεν υπάρχει άμεσα στον ορίζοντα αγωνιστική δράση. Ενώ είχε και πολλή δουλειά στο γκολ. Έστω και αν ο Αλμέιδα ακόμα και αυτό προσπαθεί να το δουλέψει μέσα από τον ανταγωνισμό και από παιχνίδια, προκειμένου να κρατάει το ενδιαφέρον και να ανεβάζει το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του.

Αυτός είναι ο νέος αθλητικός νόμος: Αν τσακωθείς σε καφενείο κινδυνεύεις με φυλάκιση! (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:51 - 13.03.2024

Αυτός είναι ο νέος αθλητικός νόμος: Αν τσακωθείς σε καφενείο κινδυνεύεις με φυλάκιση! (vids)

Μια απίθανη διάσταση του νέου αθλητικού νόμου έδωσαν με δηλώσεις τους οι δικηγόροι των συλληφθέντων στη Λαμία για τα καπνογόνα σε… ταράτσα. Γιατί κινδυνεύουν με φυλάκιση χωρίς έφεση.

Ασκήσεις με τρεις εναντίον τριών, δυο εναντίον δυο, αλλά ακόμα και ένας εναντίον ενός, που έπρεπε να καταλήξουν σε τελείωμα της φάσης απέναντι στον τερματοφύλακα. Δηλαδή σε γκολ, το οποίο ζητούσε συνεχώς ο Αλμέιδα. Ακόμα και δουλειά στα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, έστω και με την μορφή και πάλι παιχνιδιού, είχε το πρόγραμμα στο φινάλε της προπόνησης.