Καταγγέλλει επίθεση στην Κοζάνη η ΑΕΚ κατά του Ατματσίδη, στελεχών και παικτών της (pic)
i

© Sportal

Καταγγέλλει επίθεση στην Κοζάνη η ΑΕΚ κατά του Ατματσίδη, στελεχών και παικτών της (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:07 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 18.02.2024

Οι καταγγελίες της Ένωσης έπειτα από τα όσα συνέβησαν στην Κοζάνη μετά τη λήξη του ματς.

Η ΑΕΚ Β' πέρασε από την Κοζάνη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα το έβαλε ο Τζούντα Γκαρσία, ο αδερφός του Λιβάι που παίζει στην πρώτη ομάδα της Ένωσης.

Στο τέλος της αναμέτρησης όμως προκλήθηκε ένταξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Οι παίκτες της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Ο λόγος των παραπόνων είναι το γκολ της Ένωσης, αφού οι παίκτες των γηπεδούχων θεώρησαν ότι ο Τζούντα Γκαρσία έκανε κοντρόλ με το χέρι πριν σκοράρει.

Η ένταση δεν παρέμεινε εκεί, καθώς υπήρξε και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ΑΕΚ Β΄, μετά τη λήξη του αγώνα με την Κοζάνη η αποστολή της ομάδας δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων που ιδιαίτερα στόχευσαν στον Ηλία Ατματσίδη και στον προπονητή, Νίκο Κούστα. 

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό - «Τρένο» ο Λεβαδειακός, υπέταξε και την Αναγέννηση Καρδίτσας
SUPER LEAGUE 2

17:03 - 18.02.2024

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό - «Τρένο» ο Λεβαδειακός, υπέταξε και την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με γκολ του Λουκίνα στο 82ο λεπτό, η Καλλιθέα υπέταξε τον Ιωνικό (2-1) και συνεχίζει στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Super League 2. Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, φτάνοντας τις οκτώ συνεχόμενες νίκες.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έφτασαν με δυσκολία στα αποδυτήρια, όπου και εκεί η κατάσταση άργησε να εκτονωθεί. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα του ποδοσφαιριστή, Αποστόλη Χριστόπουλου, με σκισμένη τη φανέλα και με αίματα στη μύτη μετά από γροθιά την οποία δέχτηκε.