Έφυγε με το διπλό από το «Σεραφείδειο» ο Λεβαδειακός με γκολ του Τσιριγώτη
i

© Intime

Έφυγε με το διπλό από το «Σεραφείδειο» ο Λεβαδειακός με γκολ του Τσιριγώτη

Στέλιος Βαρδάκης • 18:12 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 29.01.2024

Σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ Β' πανηγύρισε ο Λεβαδειακός που παρέμεινε στην πρώτη θέση του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός στο «Σεραφείδειο» απέναντι στην ΑΕΚ Β' και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Βόρειου ομίλου της Super League 2 στο +3 από την ΑΕΛ.

Δυνατά μπήκε στο ματς ο Λεβαδειακός ο οποίος ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 9’ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Τσιριγώτης με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιαννιώτα «άνοιξε» το σκορ και το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, η Ένωση ανέβασε την απόδοσή της πατούσε  πιο εύκολα στην περιοχή του Λεβαδειακού και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 60’ με τον Χριτόπουλο να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. 

Στην συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι στο ματς με την ομάδα του Σωκράτη Οφριδόπουλου να πανηγυρίζει μία πολύτιμη νίκη που την κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Επόμενος αντίπαλος για την  ομάδα της Βοιωτίας είναι ο Ηρακλής που θα τον φιλοξενήσει στη Λιβαδειά (04/02 16:00) ενώ η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη (04/02 16:00).