Εύκολο «διπλό» για τη Νίκη Βόλου στη Θεσσαλονίκη - Ματσάρα χωρίς νικητή στη Λευκάδα
i

©intime

Εύκολο «διπλό» για τη Νίκη Βόλου στη Θεσσαλονίκη - Ματσάρα χωρίς νικητή στη Λευκάδα

Δημήτρης Χούπης 17:49 - 27.01.2024

Η Νίκη Βόλου έφυγε νικηφόρα από την έδρα του Καμπανιακού του οποίου επικράτησε με 2-0, την ίδια ώρα που στη Λευκάδα, Τηλυκράτης και Ολυμπιακός Β' ήρθαν ισόπαλοι 2-2.

Η Νίκη Βόλου είχε εύκολο έργο στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του Καμπανιακού με 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2

Η ομάδα του Βόλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κρητικό, ο οποίος αρχικά σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά ο Λίταινας με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Στη συνέχεια η Νίκη ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, κρατώντας το προβάδισμα με ευκολία αφού δεν άφηνε τον Καμπανιακό να απειλήσει. 

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης (66′ Πολύζος), Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός (38′ λ.τ Βοσκόπουλος), Τότσκα (66′ Μυστακίδης (79′ λ.τ Φροσύνης).

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Ριμπέιρο (89′ Μπάλλας), Λίταινας (53′ Πολίτης), Γαβριηλίδης, Κρητικός (46′ Να’α), Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης).

Την ίδια ώρα στη Λευκάδα έγινε ματσάρα η οποία όμως δεν είχε νικητή αφού Τηλυκράτης και Ολυμπιακός Β΄ ήρθαν ισόπαλοι 2-2. 

Ο Ντοναλντόνι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Λευκάδας στο 6ο μόλις λεπτό, αλλά τρία λεπτά μετά οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Βλαχομήτρο. 

Ο ίδιος μάλιστα έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό Β', αλλά ο Φοφανά βρήκε απάντηση για τον Τηλυκράτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ