Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος στο Τυληκράτης - Ολυμπιακός Β' και η περίπτωση πέναλτι στον Κωστούλα (gallery & vid)

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος στο Τυληκράτης - Ολυμπιακός Β' και η περίπτωση πέναλτι στον Κωστούλα (gallery & vid)

Sportal newsroom 18:43 - 27.01.2024

Τηλυκράτης Λευκάδας και Ολυμπιακός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 16η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Κωστούλα, με το σκορ στο 1-2.

Ολυμπιακός Β΄ και Τηλυκράτης Λευκάδας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2. Ωστόσο οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είχαν αρκετά παράπονα μετά το τέλος του αγώνα. 

Πιο αναλυτικά την ώρα που το παιχνίδι ήταν 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού Β', οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» διαμαρτυρήθηκαν για μία περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή πάνω στον Κωστούλα. Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο παράπονό τους.

Ειδικότερα ήταν αρκετά ενοχλημένοι από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, κάτι που το έδειξαν και μέσω ανάρτησης που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. 

«Super League 2, έτος 2024. Αδειοδοτημένο γήπεδο για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Και ζητάμε από τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού β, από τα μεγάλα μας ταλέντα, να παίξουν σε αυτή την κοπριά, τον αγώνα και το μέλλον τους. Απλά ντροπή», ανέφερε στο ποστάρισμά του συγκεκριμένα