ΑΕΚ: Χωρίς Φερνάντες αλλά με... επιστροφές η αποστολή για Λεβαδειακό
i

Πάολο Φερνάντες/©intime

ΑΕΚ: Χωρίς Φερνάντες αλλά με... επιστροφές η αποστολή για Λεβαδειακό

Κώστας Τσίλης 19:33 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 12.02.2023

Εκτός αποστολής και από το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό έμεινε ο Φερνάντες όμως επέστρεψαν και ο Μουκουντί και ο Ρότα και ο Γιόνσον, που ήταν απόντες με Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ έχει αύριο απέναντι στον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα ματς πρωταθλήματος, ως εκ τούτου ο Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στις... πρωταθληματικές επιλογές για την αποστολή. Ως εκ τούτου ο Μουκουντί, ο Ρότα και ο Γιόνσον, ξαναμπήκαν στο αγωνιστικό πλάνο του Αργεντινού τεχνικού. Ωστόσο έμεινε ξανά εκτός ο Πάολο Φερνάντες, που ούτε και σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. 

Και αυτά τα 20 χρόνια εξορίας της ΑΕΚ, ποιος θα της τα δώσει πίσω;
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

10:25 - 12.02.2023

Και αυτά τα 20 χρόνια εξορίας της ΑΕΚ, ποιος θα της τα δώσει πίσω;

Μαζί με την ομάδα που έχει φτιάξει ο Αλμέιδα παίζουν... μπάλα και τα τσιμέντα του νέου γηπέδου και όσο στην ΑΕΚ απολαμβάνουν αυτό που πραγματικά θα πει έδρα, έχουν και μια εύλογη απορία. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, ταλαιπωρείται από μια θλάση στους προσαγωγούς. Δεν ήταν βαριά, ωστόσο ήταν ένας τραυματισμός με ιδιαιτερότητες, που ήθελε προσεκτική αποθεραπεία και επανένταξη. Ο Φερνάντες δεν μπήκε ούτε και σήμερα σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Και πλέον στόχος του είναι να καταφέρει να επιστρέψει εγκαίρως στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή. 

Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Μιλάντ Μοχαμάντι που ακόμα έχει δρόμο μέχρι την επιστροφή του. Αλλά και ο Αλεξάντερ Φράνσον που δεν βρήκε... χώρο. Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Αλμέιδα για το ματς με τον Λεβαδειακό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζησαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Αραούχο, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Γκαρσία.